Lusto – Suomen Metsämuseo hakee amanuenssia

Lusto – Suomen Metsämuseo hakee metsäkulttuurista, museoesineistä ja sisällöntuottamisesta innostunutta amanuenssia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Amanuenssi vastaa Luston esinekokoelmasta tallennuksen, hallinnan, hoidon, säilyttämisen ja käytön osalta sekä osallistuu sisällöntuotantoon ja kokoelmaprosessien kehittämiseen yhteistyössä kokoelmatiimin kanssa. Lue lisää ja hae tehtävää 17.4. 2018 mennessä.

Lusto – Suomen Metsämuseo hakee metsäkulttuurista, museoesineistä ja sisällöntuottamisesta innostunutta amanuenssia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Lusto on metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo ja aktiivinen asiantuntijaorganisaatio Savonlinnassa, Punkaharjun kansallismaisemassa. Valtakunnallisesti vahvasti verkostoituneessa museossa työskentelee 15 hengen monialainen asiantuntijaryhmä. Museota ylläpitää Suomen Metsämuseosäätiö.

Amanuenssi vastaa Luston esinekokoelmasta tallennuksen, hallinnan, hoidon, säilyttämisen ja käytön osalta sekä osallistuu sisällöntuotantoon ja kokoelmaprosessien kehittämiseen yhteistyössä kokoelmatiimin kanssa.

Edellytämme, että sinulla on museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, museologian opintoja tai vahvaa museotyökokemusta, esinekokoelmien tuntemusta, taitoja ja kiinnostusta sisällöntuottamiseen, tutkimukseen ja kirjalliseen ilmaisuun sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme oma-aloitteista ja kehittämishakuista työotetta, kädentaitoja ja käytännöllisyyttä, järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi erityisen kokemuksen tai kiinnostuksen konekokoelmien parissa työskentelyyn.

Työsuhde on vakituinen. Paikka täytetään 15.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus museoiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitetaan johtaja Pekka Äänismaalle (puh. 050 3784033) sähköpostitse osoitteeseen pekka.aanismaa (at) lusto.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 17.4.2018.

Metsäsuhteita.fi

Suomalainen metsä ja suomalaisten metsäsuhde on nyt ajankohtainen. Osallistu ja lähetä metsie Lustolle! Lue lisää www.metsäsuhteita.fi!

Näytä lisää

Luston verkkopuodissa on nyt ALE Tervetuloa ostoksille!

Näytä lisää

MUSEORAVINTOLA NILA

Näytä lisää