Yhteistyökumppaniksi näyttelyuudistukseen?

Onko sinulla jokin toimiva tekninen ratkaisu, innovatiivinen palvelu tai näyttelyrakentamiseen liittyvä tuote, joka voisi kiinnostaa meitä? Suomen Metsämuseo Lusto tekee ydinnäyttelyuudistuksen vuosina 2020–2022. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Suomen Metsämuseo Lusto tekee ydinnäyttelyuudistuksen vuosina 2020–2022. Uudistuksen myötä suuri osa museon näyttelytiloista uudistetaan täysin.

Onko sinulla jokin toimiva tekninen ratkaisu, innovatiivinen palvelu tai näyttelyrakentamiseen liittyvä tuote, joka voisi kiinnostaa meitä?

Ota yhteyttä, jos haluat tarjota osaamistasi tai palveluitasi Luston näyttelyuudistukseen.

Uudistuksessa tuotetaan laaja, yhteiskunnallista ymmärystä lisäävä, inspiroiva ja elämyksellinen ydinnäyttely, joka toteuttaa Luston dynaamisen museon toimintamallia. Näyttelyuudistus toteutetaan mm. Suomen Kulttuurirahaston myöntämän Museovisio-apurahan turvin.

Henkilötietoja käsitellään noudattaen tietosuojalakeja ja käytämme antamiasi tietoja yhteydenpitoon kanssasi. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuoja-sivuiltamme.

 

Tervetuloa edullisille ostoksille Luston verkkopuotiin!

Näytä lisää

Tulevat näyttelyt ja tapahtumat 2020

Luston näyttelyt ja tapahtumat esittelevät monipuolisesti ihmisen ja metsän välistä vuorovaikutusta menneisyydestä tähän päivään. Vaihtuvissa erikoisnäyttelyissä avataan uusia näkökulmia metsäkulttuurin eri osa-alueisiin. Vuonna...

Näytä lisää

Osallistavaa merkitysanalyysiä museoille

Merkitysanalyysi on suomalaisten museoiden museo-objektien ja -kokoelmien merkitysten ja museoarvon määrittelyyn tarkoitettu yhteisöllinen menetelmä. Tiivis ja innostava merkitysanalyysityöpaja auttaa museot alkuun osallistavassa työssä...

Näytä lisää

Lusto – Suomen Metsämuseo suljettu

Lusto – Suomen Metsämuseo on suljettu yleisöltä ja tapahtumat on peruttu 13.4.2020 asti koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti.

Näytä lisää

Luston kiertonäyttelytarjonta

Lusto – Suomen Metsämuseo tarjoaa kiertoon näyttelyitä metsäsuhteista, metsäkulttuurista ja metsähistoriasta. Tutustu tarjontaan ja kysy lisää, yhteystiedot sivun lopussa.

Näytä lisää

Tilaa Metsäsuhdeklinikka

Millainen on sinun metsäsuhteesi ja miten se voi? Millaisia merkityksiä metsillä sinulle on? Jos metsäiset asiat askarruttavat mieltäsi ja kaipaat keskustelukumppania, tilaa Lustosta...

Näytä lisää

Metsäsuhteita.fi

Suomalainen metsä ja suomalaisten metsäsuhde on nyt ajankohtainen. Osallistu ja lähetä metsie Lustolle! Lue lisää www.metsäsuhteita.fi!

Näytä lisää

MUSEORAVINTOLA NILA

Näytä lisää