Yhteistyökumppaniksi näyttelyuudistukseen?

Onko sinulla jokin toimiva tekninen ratkaisu, innovatiivinen palvelu tai näyttelyrakentamiseen liittyvä tuote, joka voisi kiinnostaa meitä? Suomen Metsämuseo Lusto tekee ydinnäyttelyuudistuksen vuosina 2020–2022. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Suomen Metsämuseo Lusto tekee ydinnäyttelyuudistuksen vuosina 2020–2022. Uudistuksen myötä suuri osa museon näyttelytiloista uudistetaan täysin.

Onko sinulla jokin toimiva tekninen ratkaisu, innovatiivinen palvelu tai näyttelyrakentamiseen liittyvä tuote, joka voisi kiinnostaa meitä?

Ota yhteyttä, jos haluat tarjota osaamistasi tai palveluitasi Luston näyttelyuudistukseen.

Uudistuksessa tuotetaan laaja, yhteiskunnallista ymmärystä lisäävä, inspiroiva ja elämyksellinen ydinnäyttely, joka toteuttaa Luston dynaamisen museon toimintamallia. Näyttelyuudistus toteutetaan mm. Suomen Kulttuurirahaston myöntämän Museovisio-apurahan turvin.

Henkilötietoja käsitellään noudattaen tietosuojalakeja ja käytämme antamiasi tietoja yhteydenpitoon kanssasi. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuoja-sivuiltamme.

 

Luston kiertonäyttelytarjonta

Lusto – Suomen Metsämuseo tarjoaa kiertoon näyttelyitä metsäsuhteista, metsäkulttuurista ja metsähistoriasta. Tutustu tarjontaan ja kysy lisää, yhteystiedot sivun lopussa.

Näytä lisää

Tervetuloa edullisille ostoksille Luston verkkopuotiin!

Näytä lisää

Metsäsuhteita.fi

Suomalainen metsä ja suomalaisten metsäsuhde on nyt ajankohtainen. Osallistu ja lähetä metsie Lustolle! Lue lisää www.metsäsuhteita.fi!

Näytä lisää

Tilaa Metsäsuhdeklinikka

Millainen on sinun metsäsuhteesi ja miten se voi? Millaisia merkityksiä metsillä sinulle on? Jos metsäiset asiat askarruttavat mieltäsi ja kaipaat keskustelukumppania, tilaa Lustosta...

Näytä lisää

MUSEORAVINTOLA NILA

Näytä lisää

Osallistavaa merkitysanalyysiä museoille

Merkitysanalyysi on suomalaisten museoiden museo-objektien ja -kokoelmien merkitysten ja museoarvon määrittelyyn tarkoitettu yhteisöllinen menetelmä. Tiivis ja innostava merkitysanalyysityöpaja auttaa museot alkuun osallistavassa työssä...

Näytä lisää

Turvallinen museovierailu

Olemme tehneet lukuisia toimenpiteitä tehdäksemme museovierailun turvalliseksi. Vallitsevassa tilanteessa on tärkeää, että toimimme kaikki yhdessä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Museomme on suuri, näyttelytilaa on...

Näytä lisää

Metsäkulttuuria etänä

Tälle sivulle olemme koonneet tarjonnastamme metsäistä tietoa, ajanvietettä ja tekemistä. Aineistot ovat saavutettavissa kotisohvalta käsin. Tervetuloa viihtymään.

Näytä lisää