Avoin työpaikka: toimitusjohtaja

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä, voimakkaasti kehittyvä valtakunnallinen ja kansainvälisesti verkostoitunut metsäkulttuurin vastuumuseo. Haemme museon johtoon toimitusjohtajaa.

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä, voimakkaasti kehittyvä valtakunnallinen ja kansainvälisesti verkostoitunut metsäkulttuurin vastuumuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja lisää metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa. Luston tavoitteena on olla metsäkulttuurin ja -kulttuuriperinnön paras asiantuntija, monipuolisen ja luotettavan metsätiedon välittäjä sekä hyvin tunnettu matkailukohde Suomessa. Vuodesta 1994 toimineen Luston taustaorganisaatio on Suomen Metsämuseosäätiö sr., joka omistaa yli 6000 m2 laajuisen modernia museoarkkitehtuuria edustavan kiinteistön. Museossa työskentelee 20 henkeä ja konsernin liikevaihto on n. 1,5 miljoonaa euroa.

Haemme Lustoon

Toimitusjohtajaa

Edellytämme sinulta johtamisosaamista, näkemystä ja kokemusta tuloksekkaasta talouden ja toiminnan kehittämisestä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää käytännön kielitaitoa. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja positiivinen tulevaisuuteen katsova ote työn haasteisiin. Arvostamme hyvää metsäalan ja metsäalan sidosryhmien tuntemusta, toimivia verkostoja, hallinnollisia taitoja sekä museo- ja kulttuurialan rakenteiden ja rahoitusmallien tuntemusta.

Tehtävä on vakituinen. Paikka täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitetaan Suomen Metsämuseosäätiön hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen jorma.saarimaa@lusto.fi. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 23.10.2020 mennessä.

Lisätietoa:

Hallituksen puheenjohtaja Jorma Saarimaa, Suomen Metsämuseosäätiö, p.  0400 254 084, jorma.saarimaa@lusto.fi.

Toimitusjohtaja Pekka Äänismaa, Lusto – Suomen Metsämuseo, p. 050 378 4033, pekka.aanismaa@lusto.fi.

Metsäkulttuuria etänä

Tälle sivulle olemme koonneet tarjonnastamme metsäistä tietoa, ajanvietettä ja tekemistä. Aineistot ovat saavutettavissa kotisohvalta käsin. Tervetuloa viihtymään.

Näytä lisää

Tervetuloa edullisille ostoksille Luston verkkopuotiin!

Näytä lisää

Metsäsuhteita.fi

Suomalainen metsä ja suomalaisten metsäsuhde on nyt ajankohtainen. Osallistu ja lähetä metsie Lustolle! Lue lisää www.metsäsuhteita.fi!

Näytä lisää

Osallistavaa merkitysanalyysiä museoille

Merkitysanalyysi on suomalaisten museoiden museo-objektien ja -kokoelmien merkitysten ja museoarvon määrittelyyn tarkoitettu yhteisöllinen menetelmä. Tiivis ja innostava merkitysanalyysityöpaja auttaa museot alkuun osallistavassa työssä...

Näytä lisää

Tarjouspyyntö näyttelyuudistuksen videotuotannot

Pyydämme kokonaistarjousta Suomen Metsämuseo Luston videotuotannoista osana näyttelyuudistustyötä.

Näytä lisää

Tilaa Metsäsuhdeklinikka

Millainen on sinun metsäsuhteesi ja miten se voi? Millaisia merkityksiä metsillä sinulle on? Jos metsäiset asiat askarruttavat mieltäsi ja kaipaat keskustelukumppania, tilaa Lustosta...

Näytä lisää

Turvallinen museovierailu

Olemme tehneet lukuisia toimenpiteitä tehdäksemme museovierailun turvalliseksi. Vallitsevassa tilanteessa on tärkeää, että toimimme kaikki yhdessä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Museomme on suuri, näyttelytilaa on...

Näytä lisää

MUSEORAVINTOLA NILA

Näytä lisää

Avoin työpaikka: museopedagogi

Lusto – Suomen Metsämuseo hakee metsäkulttuurista, sisällöntuottamisesta ja museokommunikaatiosta innostunutta museopedagogia kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään.

Näytä lisää