Kesätöitä Lustossa

Haluatko ensi kesänä kehittää kielitaitoasi ja saada vaativaa asiakaspalvelukokemusta metsä-, museo- ja matkailualalta tulevaisuuttasi ajatellen? Hae Lustoon kesätöihin!

Lusto – Suomen Metsämuseo on Punkaharjulla toimiva valtakunnallinen metsäkulttuurin vastuumuseo ja merkittävä matkailukohde, jonka  näyttely- ja tapahtumatarjonta houkuttelee vierailijoita ympäri vuoden. Vuosittaisesta noin 40 000 kävijästä kolme neljäsosaa vierailee Lustossa kesän matkailusesongin aikana.

Tarjoamme 2–4 kk pitkiä työsuhteita touko–elokuun väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu museon lipunmyynnissä sekä Luston Puodissa ja sen yhteydessä toimivassa Punkaharjun matkailuneuvonnassa, ryhmien opastaminen näyttelyissä ja metsäkohteilla, näyttelyvalvonta ja muut avustavat tehtävät.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 9 – 17.30 välille ja työvuoroja tehdään myös viikonloppuisin. Työjakson ajankohdasta riippumatta osallistuminen kahteen koulutusjaksoon, jotka järjestetään maaliskuussa etänä pe–la 19. – 20.3. ja toukokuussa ma-pe 3. – 7.5., on välttämätöntä. Pyrimme auttamaan asunnon etsimisessä pitkämatkalaisille.

Kesätyöntekijöiltämme edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja paineensietokykyä ja hyvää kielitaitoa, jossa hyvän suomen kielen lisäksi painotetaan englannin, saksan, ruotsin tai venäjän kielen taitoa, myös muut kielet luetaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja erilaisista ryhmänjohtajatehtävistä sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja monipuolista osaamista. Metsäkulttuurin osa-alueiden tuntemus on eduksi.

Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen kirjallinen hakemus sekä CV su 7.2.2021 mennessä osoitteella tai alla oleviin sähköposteihin:

Lusto – Suomen Metsämuseo
Kesätyö
Lustontie 1
58450 PUNKAHARJU

Tiedustelut:

Päivi Ronkanen, 050 320 4071, paivi.ronkanen(at)lusto.fi

Marko Rikala, 044 251 7440, marko.rikala(at)lusto.fi

Metsäkulttuuria etänä

Tälle sivulle olemme koonneet tarjonnastamme metsäistä tietoa, ajanvietettä ja tekemistä. Aineistot ovat saavutettavissa kotisohvalta käsin. Tervetuloa viihtymään.

Näytä lisää

Turvallinen museovierailu

Olemme tehneet lukuisia toimenpiteitä tehdäksemme museovierailun turvalliseksi. Vallitsevassa tilanteessa on tärkeää, että toimimme kaikki yhdessä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Museomme on suuri, näyttelytilaa on...

Näytä lisää

Tilaa Metsäsuhdeklinikka

Millainen on sinun metsäsuhteesi ja miten se voi? Millaisia merkityksiä metsillä sinulle on? Jos metsäiset asiat askarruttavat mieltäsi ja kaipaat keskustelukumppania, tilaa Lustosta...

Näytä lisää

MUSEORAVINTOLA NILA

Näytä lisää

Tervetuloa edullisille ostoksille Luston verkkopuotiin!

Näytä lisää

Luston kiertonäyttelytarjonta

Lusto – Suomen Metsämuseo tarjoaa kiertoon näyttelyitä metsäsuhteista, metsäkulttuurista ja metsähistoriasta. Tutustu tarjontaan ja kysy lisää, yhteystiedot sivun lopussa.

Näytä lisää

Osallistavaa merkitysanalyysiä museoille

Merkitysanalyysi on suomalaisten museoiden museo-objektien ja -kokoelmien merkitysten ja museoarvon määrittelyyn tarkoitettu yhteisöllinen menetelmä. Tiivis ja innostava merkitysanalyysityöpaja auttaa museot alkuun osallistavassa työssä...

Näytä lisää

Metsäsuhteita.fi

Suomalainen metsä ja suomalaisten metsäsuhde on nyt ajankohtainen. Osallistu ja lähetä metsie Lustolle! Lue lisää www.metsäsuhteita.fi!

Näytä lisää