Suomi on metsäläinen

Ylen Suomi on metsäläinen -ohjelmasarjassa tarkastellaan metsien vaikutusta Suomeen ja suomalaisuuteen ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Lusto on ollut mukana ohjelman teossa metsäsuhteiden asiantuntijana ja mukana kommentoimassa ovat Luston Reetta Karhunkorva ja Leena Paaskoski.

Suomi on Euroopan metsäisin maa pinta-alaltaan. Mihin kaikkeen metsä on Suomessa ja suomalaisuudessa vaikuttanut? Suomi on metsäläinen -sarjassa lähdetään tutkimusmatkalle ”metsäläisyyteen” ja tarkastellaan metsien vaikutusta Suomeen ja suomalaisuuteen ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Napakka, neljän tunnin tietopaketti metsästä Yle Areenassa. Juontajana Juhani Seppänen, tuotanto: Intervisio, 2018.

Jakso 1: Metsä veressämme

Jakso 2: Metsä pankkimme olla saa

Jakso 3: Mistä kaikki alkoi

Jakso 4: Metsäläisten taide

Jakso 5: Onni yksillä, metsä kaikilla

Jakso 6: Tapion väkeä

Jakso 7: Hakata ja rakastaa

Jakso 8: Tulevaisuus

Tervetuloa edullisille ostoksille Luston verkkopuotiin!

Näytä lisää

MUSEORAVINTOLA NILA

Näytä lisää

Metsäsuhteita.fi

Suomalainen metsä ja suomalaisten metsäsuhde on nyt ajankohtainen. Osallistu ja lähetä metsie Lustolle! Lue lisää www.metsäsuhteita.fi!

Näytä lisää

Osallistavaa merkitysanalyysiä museoille

Merkitysanalyysi on suomalaisten museoiden museo-objektien ja -kokoelmien merkitysten ja museoarvon määrittelyyn tarkoitettu yhteisöllinen menetelmä. Tiivis ja innostava merkitysanalyysityöpaja auttaa museot alkuun osallistavassa työssä...

Näytä lisää

Tilaa Metsäsuhdeklinikka

Millainen on sinun metsäsuhteesi ja miten se voi? Millaisia merkityksiä metsillä sinulle on? Jos metsäiset asiat askarruttavat mieltäsi ja kaipaat keskustelukumppania, tilaa Lustosta...

Näytä lisää