Tilaa Metsäsuhdeklinikka

Millainen on sinun metsäsuhteesi ja miten se voi?
Millaisia merkityksiä metsillä sinulle on?

Jos metsäiset asiat askarruttavat mieltäsi ja kaipaat keskustelukumppania, tilaa Lustosta Metsäsuhdeklinikka.

Klinikan metsäsuhdehoitajineen voit tilata tapahtumaasi, työpaikallesi, messuille, markkinoille tai muualle sopivaksi katsomaasi paikkaan. Klinikan voi pystyttää joko sisälle tai ulos.

Metsäsuhdeklinikalla kuunnellaan, ymmärretään ja tarjotaan apua metsäsuhdeasioiden pohdintaan. Pääset puhumaan oman metsäsuhteesi tilasta ja pohtimaan, miten toimiva metsäsuhde voisi mahdollisesti lisätä hyvinvointiasi. Vastaanoton päätteeksi saat metsäsuhdettasi vahvistavan reseptin.

TILAA METSÄSUHDEKLINIKKA

Hinta: 960 € (alv 0 %)

  • Kesto max. 4 tuntia
  • Osallistujamäärä max. 35 henkilöä
  • Lisäksi laskutetaan kahden klinikan vetäjän matkakulut valtion matkustussäännön mukaan.
  • Varaukset viimeistään neljä viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.
  • Metsäsuhdeklinikka vaatii tilaa 3 x 3 x 3,2 m.

Metsäsuhdeklinikalla käynnin yhteydessä on mahdollista osallistua metsäkulttuuriperinnön tallentamiseen antamalla luvan taltioida klinikalla käytävä metsäsuhdekeskustelu Luston museokokoelmiin. Lisätietoja vastaanotolla.

Varaukset ja tiedustelut:
Luston asiakaspalvelu
p.015 345 100
lusto@lusto.fi

 

Tervetuloa edullisille ostoksille Luston verkkopuotiin!

Näytä lisää

Osallistavaa merkitysanalyysiä museoille

Merkitysanalyysi on suomalaisten museoiden museo-objektien ja -kokoelmien merkitysten ja museoarvon määrittelyyn tarkoitettu yhteisöllinen menetelmä. Tiivis ja innostava merkitysanalyysityöpaja auttaa museot alkuun osallistavassa työssä...

Näytä lisää

Lusto – Suomen Metsämuseo suljettu

Lusto – Suomen Metsämuseo on suljettu yleisöltä ja tapahtumat on peruttu 13.4.2020 asti koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti.

Näytä lisää

Tulevat näyttelyt ja tapahtumat 2020

Luston näyttelyt ja tapahtumat esittelevät monipuolisesti ihmisen ja metsän välistä vuorovaikutusta menneisyydestä tähän päivään. Vaihtuvissa erikoisnäyttelyissä avataan uusia näkökulmia metsäkulttuurin eri osa-alueisiin. Vuonna...

Näytä lisää

Metsäsuhteita.fi

Suomalainen metsä ja suomalaisten metsäsuhde on nyt ajankohtainen. Osallistu ja lähetä metsie Lustolle! Lue lisää www.metsäsuhteita.fi!

Näytä lisää

Yhteistyökumppaniksi näyttelyuudistukseen?

Onko sinulla jokin toimiva tekninen ratkaisu, innovatiivinen palvelu tai näyttelyrakentamiseen liittyvä tuote, joka voisi kiinnostaa meitä? Suomen Metsämuseo Lusto tekee ydinnäyttelyuudistuksen vuosina 2020–2022....

Näytä lisää

Luston kiertonäyttelytarjonta

Lusto – Suomen Metsämuseo tarjoaa kiertoon näyttelyitä metsäsuhteista, metsäkulttuurista ja metsähistoriasta. Tutustu tarjontaan ja kysy lisää, yhteystiedot sivun lopussa.

Näytä lisää

MUSEORAVINTOLA NILA

Näytä lisää