Tilaa Metsäsuhdeklinikka

Millainen on sinun metsäsuhteesi ja miten se voi?
Millaisia merkityksiä metsillä sinulle on?

Jos metsäiset asiat askarruttavat mieltäsi ja kaipaat keskustelukumppania, tilaa Lustosta Metsäsuhdeklinikka.

Klinikan metsäsuhdehoitajineen voit tilata tapahtumaasi, työpaikallesi, messuille, markkinoille tai muualle sopivaksi katsomaasi paikkaan. Klinikan voi pystyttää joko sisälle tai ulos.

Metsäsuhdeklinikalla kuunnellaan, ymmärretään ja tarjotaan apua metsäsuhdeasioiden pohdintaan. Pääset puhumaan oman metsäsuhteesi tilasta ja pohtimaan, miten toimiva metsäsuhde voisi mahdollisesti lisätä hyvinvointiasi. Vastaanoton päätteeksi saat metsäsuhdettasi vahvistavan reseptin.

TILAA METSÄSUHDEKLINIKKA

Hinta: 960 € (alv 0 %)

  • Kesto max. 4 tuntia
  • Osallistujamäärä max. 35 henkilöä
  • Lisäksi laskutetaan kahden klinikan vetäjän matkakulut valtion matkustussäännön mukaan.
  • Varaukset viimeistään neljä viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.
  • Metsäsuhdeklinikka vaatii tilaa 3 x 3 x 3,2 m.

Metsäsuhdeklinikalla käynnin yhteydessä on mahdollista osallistua metsäkulttuuriperinnön tallentamiseen antamalla luvan taltioida klinikalla käytävä metsäsuhdekeskustelu Luston museokokoelmiin. Lisätietoja vastaanotolla.

Varaukset ja tiedustelut:
Luston asiakaspalvelu
p.015 345 100
lusto@lusto.fi

 

Luston kiertonäyttelytarjonta

Lusto – Suomen Metsämuseo tarjoaa kiertoon näyttelyitä metsäsuhteista, metsäkulttuurista ja metsähistoriasta. Tutustu tarjontaan ja kysy lisää, yhteystiedot sivun lopussa.

Näytä lisää

Kesätöitä Lustossa

Haluatko ensi kesänä kehittää kielitaitoasi ja saada vaativaa asiakaspalvelukokemusta metsä-, museo- ja matkailualalta tulevaisuuttasi ajatellen? Hae Lustoon kesätöihin!

Näytä lisää

Turvallinen museovierailu

Olemme tehneet lukuisia toimenpiteitä tehdäksemme museovierailun turvalliseksi. Vallitsevassa tilanteessa on tärkeää, että toimimme kaikki yhdessä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Museomme on suuri, näyttelytilaa on...

Näytä lisää

Osallistavaa merkitysanalyysiä museoille

Merkitysanalyysi on suomalaisten museoiden museo-objektien ja -kokoelmien merkitysten ja museoarvon määrittelyyn tarkoitettu yhteisöllinen menetelmä. Tiivis ja innostava merkitysanalyysityöpaja auttaa museot alkuun osallistavassa työssä...

Näytä lisää

Tervetuloa edullisille ostoksille Luston verkkopuotiin!

Näytä lisää

Metsäkulttuuria etänä

Tälle sivulle olemme koonneet tarjonnastamme metsäistä tietoa, ajanvietettä ja tekemistä. Aineistot ovat saavutettavissa kotisohvalta käsin. Tervetuloa viihtymään.

Näytä lisää

MUSEORAVINTOLA NILA

Näytä lisää

Metsäsuhteita.fi

Suomalainen metsä ja suomalaisten metsäsuhde on nyt ajankohtainen. Osallistu ja lähetä metsie Lustolle! Lue lisää www.metsäsuhteita.fi!

Näytä lisää