Kokouspalvelut

Luston puitteet soveltuvat erinomaisesti erilaisten kokousten, koulutus-, kulttuuri- ym. tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden. Käytettävissä ovat varsinaisten kokoustilojen lisäksi soveltuvin osin myös näyttely- ja muut yleisötilat sekä piha-alue. Kokousohjelmaan kannattaa sisällyttää myös tutustuminen Luston näyttelyihin ja lähialueen luonto- ja metsäkohteisiin. Ne tuovat ohjelmaan mielenkiintoisen ja virkistävän lisän.

Auditorio

Luston 138 -paikkainen auditorio sijaitsee rakennuksen keskellä ja sinne voidaan ohjata kulku suoraan eteisaulasta. Katsomo on jyrkästi nouseva ja istuimet kevyesti verhoillut. Istuimien takaa saadaan käyttöön työtasot. Auditoriossa on normaalin kokousvarustuksen lisäksi internetyhteys, digitaalinen elokuvalaitteisto, jolla on mahdollista esittää myös 3D-elokuvia, ja sekä kiinteät että liikkuvat valaistus- ja äänentoistojärjestelmät erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä varten.

Koronatilanteesta johtuen auditorion henkilömääräksi rajattu väliaikaisesti maksimissaan 20 henkilöä.

Auditorio tilavuokrat:

50 €/tunti
150 €/puoli päivää (4 tuntia)
280 €/päivä

Monitoimitila

Monitoimitila erotetaan Luston Koneaika-näyttelystä erillisillä väliseinillä tilaksi, jossa on helppo järjestää erityyppisiä tilaisuuksia. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ryhmätyö- ja työpajatilaksi. Tilan kalustus on muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan. Kulku monitoimitilaan voidaan ohjata joko näyttelytilojen kautta tai suoraan ravintolasta. Monitoimitilaan mahtuu noin 30-35 henkilöä.

Monitoimitilassa on videotykki, dvd-soitin sekä kaksi motorisoitua kameraa, joilla voi heijastaa ja tallentaa videokuvaa.

Koronatilanteesta johtuen monitoimitilan henkilömääräksi rajattu väliaikaisesti maksimissaan 20 henkilöä.

Monitoimitila tilavuokrat:

40 €/tunti
120 €/puoli päivää (4 tuntia)
220 €/päivä

_MG_1720

Neuvottelutila ja sauna

Luston neuvottelutilan pöydän ympärille mahtuu 14 henkeä, sivupöydän ääreen 8 henkeä. Tilassa on videotykki, piirtoheitin, fläppitaulu ja wlan. Tilaan voidaan järjestää kahvi- ja ruokatarjoiluja.

Neuvottelutilan yhteydessä on sähkölämmitteinen sauna erillisine pesu- ja pukuhuoneineen. Lauteille mahtuu kerrallaan 6-8 henkeä. Saunaa vuokrataan yhdessä neuvottelutilan kanssa.

Koronatilanteesta johtuen neuvottelutilan henkilömääräksi rajattu väliaikaisesti maksimissaan 6 henkilöä.

Neuvottelutilan tilavuokrat:

30 €/tunti
80 €/puoli päivää (4 tuntia)
140 €/päivä

Saunan käyttö sopimuksen mukaan.

_1399

Tilavuokrat eivät edellytä eivätkä sisällä näyttelyssä käyntiä. Tilaisuuteen osallistujat voivat tutustua näyttelyihin joko ryhmänä tai yksittäisinä kävijöinä ryhmälipun hinnalla; pääsylippujen ja opastusten hinnat ovat Luston normaalitaksojen mukaiset.

Kokoustilojen hintaan sisältyy kokousemännän/-isännän palvelut kokouksen aikana. Museon aukioloaikojen ulkopuolella järjestettävistä tilaisuuksista veloitamme palvelulisän 124 € / alkava tunti. Kokoustilan vuokraan sisältyy alv 24 %.

Teknisten järjestelyjen mahdollisesti vaatimasta lisätyöstä veloitamme 60 €/ hlö / alkava tunti ja vuokralaitteista niistä syntyvien kulujen mukaisesti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tiedustelut ja varaukset: 015 345 100 tai lustolusto.fi