Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee lusto.fi-sivustoa ja se on laadittu 24.7.2020 organisaatiomme toimesta.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Lusto.fi-verkkosivusto vastaa suurelta osin A & AA-saavutettavuusvaatimuksia.

Havaittuja kehityskohteita

Saavutettavuutta parantavia muutoksia tehdään tarvittaessa olemassa olevaan verkkosivustoon muutostöiden laajuus ja tarkoituksenmukaisuus huomioiden.

Lusto.fi-verkkosivut on julkaistu vuonna 2015. Lusto on uudistamassa verkkosivustonsa ja tulevan uudistuksen vuoksi nykyinen verkkosivusto ei täysin täytä saavutettavuusvaatimuksia, sillä laaja-alaista parannustyötä ei ole tarkoituksenmukaista tehdä poistuvaan verkkosivustoon.

Palaute ja yhteystiedot

Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia, huomioita ja kysymyksiä Luston verkkosivuihin ja niiden saavutettavuuteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen lustolusto.fi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuusavi.fi
puhelinnumero vaihde 02 9501 6000