Opastukset koulu- ja opintoretkiryhmille

Koulu- ja opintoretkiryhmien kannattaa varata Lustosta oma opas mukaan näyttelyihin ja luontokohteille. Opas on valmiina vastaamaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja avaamaan näyttelyiden sisältöjä kullekin ikäryhmälle sopivalla tavalla. Näyttelyiden lisäksi oivallisen vierailukohteen tarjoaa Luston läheisyydessä sijaitseva Luonnonvarakeskuksen tutkimus- ja puulajipuisto, jonka kautta voi oppia metsään liittyvistä ilmiöistä sekä tutustua metsään liittyvään tutkimukseen. Autamme mielellämme retkenne suunnittelussa!

Opastukset Luston näyttelyihin:

1 h – 60 € /max. 25 hlöä per opas (suuremmat ryhmät jaetaan useammalle oppaalle)
1,5 h –  80 €/ max. 25 hlöä per opas (suuremmat ryhmät jaetaan useammalle oppaalle)

Opastusmaksun lisäksi tulee maksaa sisäänpääsyliput peruskoululaiset 4 €/hlö, opiskelijat 7 €/hlö, ryhmässä mukana olevat muut aikuiset 9 €/hlö. Mikäli ryhmässä on alle 10 henkilöä sisäänpääsyliput peruskoululaiset 5 €/hlö, opiskelijat 8 €/hlö, aikuiset 10 €/hlö. Yksi opettaja/luokka, henkilökohtaiset avustajat ja linja-autonkuljettaja vapaa sisäänpääsy.

Varaukset viimeistään kaksi viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Varaukset ja lisätiedot: Luston asiakaspalvelu 015 345 100 tai lustolusto.fi

Opastukset Luken tutkimus- ja puulajipuistoon:

1 h – 60 €
1,5 h –  80 €

Opastus tehdään ryhmän linja-autolla välillä jalkautuen. Opas nousee ryhmän kyytiin Lustosta. Kierros voidaan toteuttaa myös kokonaan kävellen, jolloin opastuksen kesto on 2 h ja hinta 120 €. Katso lisätietoa Luke tutkimusmetsistä täältä.

Varaukset viimeistään kaksi viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Varaukset ja lisätiedot: Luston asiakaspalvelu 015 345 100 tai lustolusto.fi