Tapahtumat

Kino Lusto

Hurjia 3D-seikkailuja, draamaa, jännitystä, piirrettyjä ja koko perheen elokuvia. Millaisia elokuvia sinä haluaisit nähdä Kino Lustossa? Elokuvia esitetään Luston auditoriossa syys-, talvi- ja kevätkaudella. Elokuvien esityspäivä on sunnuntai ja esitysaika klo 14.
Elokuvaelämyksistä Luston auditoriossa mahtuu nauttimaan kerrallaan 138 henkilöä. Lippuja myydään Luston asiakaspalvelusta museon aukioloaikoina. Kulttuurisetelit eivät käy maksuvälineinä.

Kino Lusto syksy 2019

Downton Abbey

SU 20.10. klo 14 
Kesto: 2 t 2 min, 8 €, -7-

Ohj. Michael Engler, pääos. Tuppence Middleton, Michelle Dockery, Allen Leech, Maggie Smith, Laura Carmichael, Elizabeth McGovern, Joanne Froggatt, Stephen Campbell Moore, Raquel Cassidy, Imelda Staunton, Robert James-Collier, Hugh Bonneville, Penelope Wilton

Luvassa on täydellinen kattaus Downton Abbeyn loistoa: kaikki sarjasta tutut näyttelijät palaavat rooleihinsa ja elokuvan on käsikirjoittanut sarjan luoja Julian Fellowes. Elokuvassa kartano saa kuninkaallisia vieraita, ja tapahtuman valmistelut panevat talon väen koetukselle.

Mestari Cheng

SU 3.11. klo 14
kesto 1 t 54 min., 8 €, -7-

Ohjaaja: Mika Kaurismäki
Draamakomedia, joka kertoo hyvästä ruuasta, Lapista ja erilaisten tapojen kohtaamisesta hyvässä hengessä ja ruohonjuuritasolla. Se on tarina erilaisista kulttuureista tulevien tavallisten ihmisten yllättävästä tapaamisesta ja tutustumisesta, kun kiinalainen mestarikokki Cheng saapuu sattumalta poikansa kanssa suomalaiseen syrjäkylään.

Olen suomalainen

SU 17.11.klo 14
kesto 1t 53 min., 8 €, -12-

Ohjaaja: Aleksi Mäkelä
Elokuva on tarina elämää suuremmasta rakkaudesta, unelmien tavoittelusta ja taistelusta oman paikan löytämiseksi. Elokuva kertoo itsensä voittamisesta ja elämän pettymyksistä. Ennen kaikkea tämä on tarina selviytymisestä ja ujosta savolaispojasta, josta lopulta kasvaa koko kansan tuntema legenda, Kari Tapio.

Alladin 2 D -dubattu

SU 1.12. klo 14
Kesto 2 t 8 min., 8 €, -7-

Ohjaaja: Guy Ritchie ja suomenkielisen version ohjaus Antti L.J. Pääkkönen
Disneyn animaatioklassikko Aladdin on loihdittu uudelleen valkokankaalle elokuvan energisenä ja jännittävänä live action -versiona, jonka pääosissa nähdään karismaattinen katurotta Aladdin, urhea ja määrätietoinen prinsessa Jasmine ja Henki, joka voi avata heille ovet tulevaisuuteen.

Suomenkielisen version ääninä mm. Jon-Jon Geitel (Aladdin), Joonas Saartamo (Henki), Anni Kajos (Jasmine), Antti Lang (Jafar), Anna Victoria Eriksson (Dalia), Heikki Sankari (Sulttaani), Petri Hanttu (Jamal), Markus Niemi (Prinssi Anton), Sasu Moilanen (Ihmeiden onkalo), Peter Kanerva (Jago), Juha Varis (Kätyri), Ella Vesala (Lian), Sampo Kovalainen (Omar), Juhani Rajalin (Hakim)

 

Huom! Muutokset ohjelmistoon ja hintoihin mahdollisia.

Kino Lusto -elokuvatoimintaa järjestävät yhteistyössä Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimi ja Lusto. Elokuvalaitteiden digitalisoinnin ovat rahoittaneet Punkaharjun aluejohtokunta ja Suomen Elokuvasäätiö.

www.facebook.com/kinolusto
www.savonlinna.fi/asukas/kulttuuri/kulttuuritoimi/kino_lusto

Tapahtumat

Digimetsäläinen – Tarina ja tulevaisuus -seminaarin esitykset

Suomen Metsämuseo Lustossa 14.6.2019 järjestetyn metsää ja digitaalisuutta yhdistävän iltapäiväseminaarin esitykset ovat katsottavissa YouTube-kanavallamme. Esitykset antavat paljon uutta tietoa metsäalan digitalisaatosta sekä alan...

Näytä lisää
Tapahtumat

Joulupuun päivä
30.11.

Ensimmäisen adventin alla Lustossa järjestettävä Joulupuun päivä on lämminhenkinen ohjelmallinen tapahtuma, jossa on mukava virittäytyä joulunodotukseen koko perheen voimin. Luston näyttelyihin pystytetään suosittu...

Näytä lisää
Tapahtumat

Metsie

Lusto etsii erilaisista metsäsuhteista kertovia kuvia! Ikuista itsesi sinulle tärkeässä metsäympäristössäsi ja lähetä kuva Lustoon, pääset osaksi tuleville sukupolville kerättävään valokuvakokoelmaan.

Näytä lisää